Три свята у неділю.

Актори і глядачі.
Актори і глядачі.

У неділю 22 грудня з нагоди дня святителя Миколая Мир Лікійського товариство імені преподобного Ніколи Святоші разом із учнями дитячої творчої студії «+АРТОС+», що при Свято-Миколаївському храмі вирушили з музичною виставою по дитячих закладах Луцька. Як і було заплановано – відвідали три заклади, а саме:  дитяче відділення Волинської обласної психіатричної лікарні, молодіжний центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» та спеціальну школу-інтернат, що у селі Липляни, Ківерцівського району.

Дорогий подарунок.
Дорогий подарунок.

У театралізованій постанові волонтери навчали діток, що злі вчинки приносять людям біду і лихо, а щира молитва оберігає від зла і рятує навіть у безвихідній скруті. Виставу прикрасили своїм співом Софія Буханцова з піснею «Ангели» і Оля Коренга з веселою композицією «Святий Миколай». Традиційні дитячі вірші були нагороджені солодкими подарунками, веселим настроєм і шоу з літаючою рибкою-клоуном.

Вихованці реабілітаційного центру «Джерело життя» привітали з минулим Днем Ангела настоятеля Свято-Миколаївського храму протоієрея Миколая Коренгу і подарували чудову паперову фігурку ангела, виготовлену своїми руками. Батюшка пообіцяв, що цей цінний подарунок повинен належати самому святителю і тому він займе почесне місце на різдвяній ялинці у храмі.

This slideshow requires JavaScript.

Фотогалерея

Читати про подію на сайті Волинської єпархії